Nu ik meer dan 20 weken zwanger ben, begint de zoektocht naar juiste en mooie positiekleding toch echt. Bij de eerste twee zwangerschappen was speciale kleding niet echt nodig. Een paar rekbare shirts en vestjes hielpen een heel eind. Ook fijn was dat de trend van toen (lage heupbroeken) mee hielp en er geen vervelende knoop tegen je groeiende buik drukte. Maar ja, tijden veranderen en de broeken van tegenwoordig zijn niet meer zo laag als ‘vroeger’. Dus deze zwangerschap moest ik er echt aan geloven. Positiekleding …

Positiekleding

Gelukkig zijn er ontzettend veel goede merken die fijne en mooie kleding hebben. Zo kocht ik tijdens de zevende week al een positiebroek. Wat een wereld gaat er voor je open. Ik snap niet dat niet gewoon iedereen (al dan niet met babybuik, of babyvet na een bevalling) in positie broeken loopt, want dat is toch heerlijk. Geen gepruts en gedoe om alles weg te stoppen en te verbergen maar lekker alles de ruimte kunnen geven. Een leuk shirtje er bovenop en je positiekleding outfit is compleet!
BellyFashion-nursing-top-black-by-Queen-mum-22BellyFashion-skinny-jeans-Belle-peach-by-Noppies-20

Bovenstaande broek is echt weer eens wat anders dan een normale blauwe zwangerschapsjeans. Bovendien kun je de peach kleur makkelijk combineren met leuke printjes en andere basics. Vesten zijn (vooral in de winter) als zwangere trouwens echt een must! Als je de twintig weken gepasseerd bent dan zul je het vanzelf wat warmer krijgen dan normaal, maar tot die tijd (en zelfs daarna) kunnen vesten ontzettend handig en lekker zijn.

Zwangerschapslingerie

BellyFashion-Bianca-string-by-MaMa-20Oké, even eerlijk. Waarschijnlijk is er de eerste zes weken niet heel veel sexy’s aan een ontzwangerend lichaam, maar hoe fijn is het om toch een mooi ondergoed setje te hebben waarin je ook kunt voeden. Van die standaard setjes die geen steun en comfort geven, ben ik ondertussen zat. Ze kosten dan misschien nog geen € 20,- maar je kunt dan toch beter een iets duurdere variant aanschaffen die je goed zit en je ondersteunt. Dat is natuurlijk veel meer waard. Bij Bellyfashion vind je ook ‘sexy’ voedingsbh’s, en ondergoed.

Tips_en_Tricks_informatieboekje_kl
Leuk extraatje als je bij BellyFashion besteld is dat je bij je allereerste bestelling gratis een handig boekje met tips en trics rondom positiekleding kan meebestellen. Je vind er leuke tips om zelf een handige zwangerschapsgarderobe mee samen te stellen, en meer.

Bij deze webshop vind je trouwens ook diverse babykleertjes. Van maatje prematuur tot maat 68, unisex, maar ook voor stoere jongens en schattige meisjes.

 

Ik moet eerlijk zijn, positiekleding is niet echt goedkoop. Maar gelukkig hebben de meeste shops een tabblad met SALE erop. Daar kijk ik dus altijd als eerste, en een goede broek of bh mag natuurlijk ook best wat kosten.

Wat is jouw favoriete zwangerschaps-item? En welk merk is nou echt een absolute aanrader?

 

 

 

 

 

 


Dit artikel is een samenwerking met een bedrijf en bevat een gesponsorde link. Alle content is uniek en geschreven door Coole Ouders