Op zoek naar een gave shop? Dan moet je eigenlijk niet hier zijn, want This Is Not A Shop  is dus geen shop! Je kunt er niks kopen, maar je ziet er wel de allerbeste, unieke en meest hippe items die er in omloop zijn. Ben je dus op zoek naar coole en eerlijke kinderkleding? Dan ben je hier aan het goede adres. Je klikt gewoon op het plaatje en wordt gelijk doorgestuurd naar de juiste webwinkel. Shoppen doe je dus niet bij This Is Not A Shop, maar als je dan toch graag dat ene item wilt scoren dan klik je lekker door, en bestel je het bij de desbetreffende webshop.


This Is Not A Shop Kids

This Is Not A Shop, is dus geen shop?!

This Is Not A Shop heeft maar liefst 9 categorieën, voor elk wat wils dus. Speciaal voor jullie is er natuurlijk een kids categorie, maar je kunt natuurlijk ook snuffelen bij Interior of Travel. 

Zo boek je een ontspannen massage of ontdek je een hotspot in London. Maar ook voor Beauty, Fashion, Books, Music en zelfs Art (!) kun je er terecht.This Is Not A Shop Travel

Kopen wat je inspireert

Heb je op een regenachtige of koude winterdag even niet zoveel inspiratie, en geen zin om op Pinterest iets leuks te ontdekken om het vervolgens nergens te kunnen kopen?
Struin dan een keertje lekker rond op This Is Not A Shop (initiatief van Ganbaroo PR). Dat is het verschil fijnste.
Laat je inspireren en creeër daarna je eigen feel en bestel via de webshop die bij het artikel hoort. Simpel, snel en vooral, heel hip! Want wie kan nou nog meer zeggen dat ze hebben geshopt bij een niet bestaande shop? (snap jij het nog?)

Yay or nay?

Het ziet er gelikt uit, mooi strak en vooral veel hippe dingen staan er in deze ‘shop’. Dus op het eerste oog een walhalla voor trendy ouders (of andere shop-liefhebbers) maar er is een klein minpuntje vinden wij.
Ondanks dat het een Nederlandse site is (van een Nederlands PR Bureau) is alles in het Engels. Bewuste keuze waarschijnlijk, maar misschien niet voor iedereen weggelegd… Alhoewel… Welke trendy ouder spreekt en begrijpt er tegenwoordig geen Engels? (komen niet de meeste hippe dingen uit het buitenland?)

Wat vind jij? Leuk initiatief of te veel moeite om elke keer door te moeten klikken naar de juiste webshop?