De kerstdagen komen weer in zicht. Begint het nu al een beetje te kriebelen? Het versieren van je huis, het plaatsen van kerstverlichting en het versturen van de kerstkaarten zijn taken waarmee we binnenkort weer aan de slag mogen. Als je dit jaar een origineel kerstkaartje wilt versturen, dan is het zeker waard om dit artikel eens te bekijken. Wil jij geen standaard kerstkaart versturen, maar echt iets gaafs? Wij geven je enkele leuke suggesties om je familie en vrienden te verrassen met een leuke persoonlijke kerstgroet.

Ontwerp online je eigen kerstkaart

Je bent zeker gegarandeerd van een originele kerstkaart als je zelf aan de slag gaat met het ontwerpen van een kerstkaart. Het is mogelijk om een leuke kaart te ontwerpen die voorzien is van een eigen foto. Denk bijvoorbeeld aan een kerstkaart met de kleinkinderen voor opa en oma. Dat zal zeker een kaartje zijn dat bewaard gaat worden! Voeg een leuke persoonlijke tekst toe en je kerstkaart is helemaal af. Op Kaartenhuis.nl heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kaartstijlen en kun je ter inspiratie ook voorbeelden bekijken. Het is niet alleen mogelijk om de kaart online te maken, ook het versturen kun je online doen. Je hoeft dus niet meer zelf naar de brievenbus toe.

Kerstkaart in elkaar knutselen

Als kind vonden we het al geweldig om een eigen kerstkaart in elkaar te knutselen. Waarom zou je dit nu dan ook niet doen? Tegenwoordig kun je veel knutselspullen kopen bij diverse winkels om de leukste en gaafste kerstkaarten te creëren. Denk bijvoorbeeld aan glitter-lijm, gekleurd karton en mooie kerststickers. Wat is er nu gezelliger dan een middagje kerstkaarten knutselen. Met het zelf in elkaar knutselen van kerstkaarten kan de voorpret richting de kerst al beginnen. Deze kerstkaarten zijn met liefde gemaakt en dat zal de ontvanger van je kerstkaart zeker voelen.

Muziekwenskaart

Wil je graag een kerstkaart versturen op een persoonlijke manier maar liever zonder foto? Dan is het ook mogelijk om een toffe kerstkaart te versturen met een ingesproken boodschap. De muziekwenskaart is voor iedereen die een origineel kaartje wilt versturen. Laat je kinderen luidkeels ‘Jingle Bells’ zingen voor je familieleden of spreek een mooi bericht in voor de mensen die je het afgelopen jaar gesteund hebben in een lastige periode. Deze muziekwenskaart zal gegarandeerd een lach op het gezicht van de ontvanger doen verschijnen.

Verstuur jij dit jaar een originele kerstkaart?

 


© Shutterstock