Heb jij ook al zo’n hip kind dat het liefst op de iPad (of een andere tablet) speelt? Maar ben je zelf ook erg gehecht aan je geliefde technische speeltje? Dan is het misschien tijd om eens te denken aan een goede, beschermende hoes. Nu kun je natuurlijk die van de fabrikant zelf eromheen doen, maar ik denk niet dat ze bij het ontwerp veel hebben gedacht aan grijpgrage kleuters. Laat staan dol enthousiaste peuters die tijdens een spel verliezen, en het liefst de tablet op de grond gooien van frustratie!

Gelukkig bestaan er fabrikanten die daar dus typisch wel aan denken. We kregen de Wise Pet opgestuurd, een super grappige ‘monster’- achtig en vooral knuffelbare tablet hoes die de nodige bescherming geeft.
IMG_0481

Niet alleen cool om te zien, maar ook heel handig. De drie onderste pootjes zijn gelijk te gebruiken om de tablet ‘rechtop’ te zetten, om een filmpje te kijken of iets anders.IMG_0485

Bij de tablet hoes heeft ook een handig ‘riempje’ bij waarmee je de tablet om de hoofdsteun van de auto zou kunnen hangen. Een klein nadeel is wel dat je dan alleen maar goed zicht hebt voor 1 kind, maar in ieder geval is het multifunctioneel. Niet alleen voor thuis, maar ook onderweg de beste (en leukste) bescherming.IMG_0478

Bij aankoop van de Wise Pet krijg je ook een code cadeau voor de Wise Pet app, waarmee je je Wise Pet een eigen leven kan geven. Hij kan je na praten, laat boertjes, steekt zijn tong uit en kan nog veel meer.
IMG_0477

Zin in een spelletje of een filmpje? In de app staan een aantal video’s die je kunt bekijken en twee verschillende spelletjes. Zelf vond ik de spelletjes wat aan de simpele kant, maar de kinderen vermaakten zichzelf er wel mee.

IMG_0480Het fijnste is toch wel dat we nu de kids met een gerust(er) hart met de iPad laten spelen. Enige risico is wel dat je iPad plat geknuffeld wordt, maar goed. Dat nemen we dan maar voor lief.

Je kunt de Wise Pet bij 123bestdeal aanschaffen, en zo ben je tenminste zeker van een hele en kras (of nog erger; barst) – loze tablet!

Maar je kunt nu de Wise Pet hoes ook winnen met Coole Ouders! Je maakt tot en met 30 december 2015 (22:59 uur Nederlandse tijd) kans op een Wise Pet hoes voor je iPad (of andere tablet).

Laat een reactie achter onder dit bericht

Meer kans maak je door:

– Coole Ouders te liken en het bericht te delen op Facebook

– Coole Ouders te volgen op Instagram

– Coole Ouders te volgen op Twitter of Pinterest

De winnaar krijgt persoonlijk bericht (dus geef een geldig email adres op). De winnaar heeft twee dagen de tijd om te reageren op het bericht, anders geven we de prijs aan een nieuwe winnaar.

 

 

*dit artikel bevat een opgestuurd product