Deze super schattige, stoere en vrolijke babykamer kwamen we onlangs tegen op Project Nursery. Dat meisjes kamer roze zijn is haast een cliché. Maar dit meisjes kamertje is in frisse heldere kleuren en maakt iedereen vrolijk. Kijk je mee?

Lila's Pink and Turquoise Nursery Crib and Gallery Wall

© Project Nursery

 

Het doorzichtige gordijn is helemaal opgepimpt met roze en blauwe pompoms. Hoe leuk en ik denk niet eens dat het heel moeilijk is om zelf te maken.

Lila's Pink and Turquoise Nursery Crib in Detail

© Project Nursery

 

Ondanks dat alle schilderijtjes en spiegeltjes verschillend van vorm en kleur passen ze erg goed bij elkaar. Laat je er vooral niet van weerhouden om te spelen met kleur en vorm, want allemaal naast elkaar kan het een heel leuk effect op leveren.

Lila's Pink and Turquoise Nursery Wall Art

© Project Nursery

 

De vlaggenlijn met verschillende kleuren en print maken deze muur tot een vrolijk en feestelijk geheel. De letterbak is gezellig aangekleed met knuffels en wat leuke boekjes.

Lila's Pink and Turquoise Nursery Bunting Flags

© Project Nursery

 

Een kleine impressie van het bedje en de letterbak en vrolijke vlaggetjes.

Lila's Pink and Turquoise Nursery Bunting Flag Wall

© Project Nursery

 

Het beddengoed is ook echt super gedaan. Jammer dat het alleen in Amerika verkrijgbaar is. De kussens aan de zijkant worden in Nederland trouwens afgeraden, maar het ziet er wel super knus uit.

Lila's Pink and Turquoise Nursery Crib Up Close

© Project Nursery

 

De roze zigzag strepen op de muur maken dit hoekje tot een spannend stukje in de kamer. De quote is natuurlijk voor elke baby en kinderkamer toepasselijk. De lievelingsknuffels in het kastje staan mooi opgeruimd maar toch in een klein pronkhoekje.

Lila's Pink and Turquoise Nursery Chevron Wall

© Project Nursery

 

Het donker roze dressoir met speelse witte accenten is zo wat minder kolossaal dan wanneer het helemaal roze was. De blauwe poef met witte ovalen erop doet al snel denken aan een blauwe lucht met daarin schapenwolkjes. Het lichtblauwe kleed matcht precies bij de muur.

Lila's Pink and Turquoise Nursery Dresser Wall

© Project Nursery

 

Wat vind jij van deze stoere meiden kamer?! Lekker frisse kleuren in een meidenkamer of toch liever alles lekker roze?

 

Dit kamertje staat op Project Nursery. De beschrijvingen komen van Coole Ouders.