Soms heb je van die webshops die er gewoon uit springen. Omdat ze allemaal handgemaakte producten bieden, of gewoon een ontzettend gave stijl hebben. Popjes&Co begon allemaal met een tekening voor Lotte’s zoon, die ze popsjes noemden.
Lotte:  ‘Daar moet je iets mee doen’ , hoorde ik in mijn omgeving… Weldra volgde er een Facebookpagina en verrek, men bestelde daadwerkelijk schilderijtjes met míjn kunstwerkjes! Van canvas schoof ik door naar textiel, want schilderen op kleding bleek ook super gaaf. Al gauw voegde ik daar het verkopen van kleding met flockprints aan toe. Handgetekend en handgemaakt uiteraard, tot op de dag van vandaag.
Maar wat op kleding kon, kon ook op slabbers, petjes, knisperdoekjes etc. Dus deze items werden ook aan het assortiment toegevoegd. Ik groeide uit m’n facebookvoegen en bouwde mijn eigen website. Na ruim twee jaar een beetje van-alles-en-nog-wat geprobeerd te hebben op mijn vorige website,  is deze webshop vanaf nu mijn Popsjes place to be. De Popsjes zijn tastbaar geworden, want er zijn heuse knuffeltjes van gemaakt. Door mijn voorliefde voor natuurlijke, eenvoudige materialen is ook het speelgoedassortiment flink uitgebreid.
Je vindt er nu een uiteenlopend aanbod van zorgvuldig ingekocht assortiment en handgemaakte fijnheden!’

Het assortiment

Natuurlijk als eerste de Popsjes. De familie bestaande uit allemaal schattige vilten poppetjes, wordt alsmaar groter. In alle soorten en kleuren!

popsjes&co popsjes&co

Maar ook voor stationary spullen, zoals washi tape, stickers en super gave kaartjes kun je bij Popsjes&Co terecht. Je kunt zelfs stickers op maat laten maken, leuk voor op de enveloppe van een geboortekaartje bijvoorbeeld!
full35029169

Ben je ook helemaal fan van bijtringen van hout, of siliconen speenkettingen? Dan is de kans groot dat je bij deze gave webshop slaagt. Hier uitgelicht zie je de roze versie, maar de speenkettingen zijn er in verschillende kleuren, dus ook geschikt voor stoere boys.

 

popsjes&co

Binnenkort worden er ook harem broekjes aan het assortiment toegevoegd, dus neem dus ook vooral af en toe een kijkje, om te zien of ze al te koop zijn. Tot en met zaterdag is er trouwens SALE!!

Kaartjes ontwerpen

Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel geboortekaartje/trouwkaart of zelfs rouwkaart? Lotte maakt het allemaal op maat. Zo liet mamablogger Kelly Caresse ook haar geboorte kaartje voor dochter Aimy door Lotte maken. Is ‘ie niet ontzettend leuk?full35829773

GRATIS babybox!

Natuurlijk heb je als je zwanger bent al de gratis babydozen van Prenatal en Etos gehad. Maar wist je dat je bij Popsjes&Co ook een gratis* babydoos kunt bestellen? Het enige wat je hoeft te betalen zijn de verzendkosten. Een leuk verrassingspakketje dus, ook leuk om te sturen naar een zwangere vriendin (zonder haar medeweten natuurlijk).

Je kunt kiezen uit een gender neutrale box (voor als de aanstaande papa of mama het nog niet weet, of vertelt), maar ook een jongens en een meisjes box.