Vanaf 3 mei is de muzikale hitkomedie Sing, van de makers van Minions, Verschikkelijke Ikke en Huisdiergeheimen, op DVD en Blu-ray verkrijgbaar. Om dit te vieren wordt zaterdagochtend 6 mei een exclusieve Sing-dag georganiseerd bij Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht! Laat je meevoeren met de vrolijke muziek en inspirerende karakters in deze vrolijke familiefilm. En deze week maak je kans op vier kaartjes om naar de speciale SING dag in Utrecht te komen! Lees snel meer en doe mee.

Swingende activiteiten

Vanaf 10.00 uur starten diverse activiteiten voor de kinderen en om 11.00 uur is het tijd om de film Sing te gaan zien, waarbij het publiek wordt opgeroepen mee te zingen en dansen. Drink limonade, eet een snoepje, maar zit vooral niet stil!

Er zijn onder andere dansworkshops in hip hop en streetdance, ook voor de beginnende danser. Daarnaast worden workshops ballonfiguren vouwen gegeven. Ballonvouwen suf? Ik dacht het niet! In een kwartier zie je hoe je de leukste figuren maakt, die je na afloop natuurlijk mee naar huis mag nemen. Daarnaast is er een Hippe Haar Hoek. Gekleurde veertjes in het haar? Of liever een stoere blauwe streep? Hier kan het allemaal!

Bioscoop belevenis om nooit te vergeten

Tijdens de voorstelling op de exclusieve Sing-dag is het niet de bedoeling dat er rustig naar de film gekeken wordt. Er mag namelijk gedanst en gezongen worden op de muziek in de film! Rond 13.00 uur zal de film afgelopen zijn en natuurlijk gaat er niemand met lege handen naar huis…

Let op! Voor dit exclusieve event zijn geen kaarten te koop. Wil jij naar deze speciale vertoning van Sing? Doe dan mee en maak kans op vier gratis toegangskaarten.

Datum:
Zaterdag 6 mei 2017

Locatie:
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursboulevard 300, Utrecht

Route:
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht zit pal naast station Utrecht Centraal, dus reizen met OV wordt aangeraden. Indien men met de auto komt, is per winnaar een uitrij-kaart verkrijgbaar.

Programma:
09.45 uur Inloop
10.00 uur Activiteiten
11.00 uur Vertoning Sing
13.00 uur Einde

WIN: 4x entree kaartjes voor de unieke SING dag

En nu het allerleukste… We mogen voor een gezin (4 personen) blij maken met een kaartjes voor deze unieke belevenis, waarvoor géén entree tickets te koop zijn.

  • Laat een reactie achter (vul een geldig email adres is, want alleen daarop zullen we de winnaar inlichten) en je maakt kans!

Meer kans maken?! Dan volg je ons op onze social media kanalen, of je deelt het Facebook bericht met je vrienden (wel openbaar anders kunnen we niet zien dat je het gedeeld hebt).

FacebookTwitter en Instagram.

Meedoen kan tot en met woensdag 3 mei. De winnaar krijgt via de mail de entree kaarten toegestuurd.