Het is alweer bijna Moederdag! De tijd vliegt, de bloemen, ringen, dure parfums en mooie stiletto’s vliegen je in reclame (folders) weer om de oren. Maar wat is nou een echt perfect cadeau voor hippe mama’s? Ik weet het antwoord, en ik mag zelfs één van jullie blij maken met dat perfecte cadeau! En mocht je komende week nog op zoek zijn naar een ander hip Moederdag cadeau dan zet ik er nog een aantal voor je op een rijtje. Maar laat me je nu eerst meer vertellen over de prachtige handgemaakte, unieke en persoonlijke sieraden van KAYA.

Unieke en handgemaakte sieraden

Tanja, van KAYA sieraden, was op zoek naar mooie echte sieraden voor haar eigen dochters, Kaya en Sanne. Maar de enige sieraden die er waren, waren niet van goede kwaliteit (lees plastic kralen) of waren van kleine houten kraaltjes. En een echt prinsesje verdiend toch net zoals mama, echte zoetwaterparels, zilveren bedeltjes en mooie kwaliteit? Dat vond Tanja ook en daarom ging ze aan de slag met haar bedrijfsplan. Na jaren gewerkt te hebben bij een multinational, begon ze haar eigen sieradenlijn voor meisjes en hun mama’s. Inmiddels is KAYA sieraden uitgegroeid tot de mooiste online shop met sieraden voor communie, drie generaties, mini-me’s en nog veel meer. En alle sieraden zijn handgemaakt, en veel sieraden zijn te personaliseren. Al die persoonlijke boodschappen en namen worden met de hand gegraveerd!

Zelf zijn we inmiddels in bezit van de prachtige INFINITY armbanden voor onze twee meiden, om hun zussen band te vereeuwigen, en hebben we een ‘key to my heart’ setje. Een mooie zoetwaterparel armband voor mij met een hart met een sleutelgat, en een zelfde armband met een sleutel bedeltje dat in het hart past.

Sieraden voor elke stijl

Elke hippe mama kan bij KAYA terecht, maar er zijn ook prachtige sieraden voor oma’s, hun dochters en hun kleindochters. Echt voor iedereen is er iets. Daarom show ik je een greep uit het assortiment, want alles laten zien zou teveel mooi’s zijn. En het allerleukste is, dat je de komende tijd kans maakt op maar liefst € 50,- shoptegoed, waarmee je dus uit de hele collectie kunt kiezen wat je wilt!

Leren armbanden

kaya sieraden

Voor de wat stoerdere mama is er een prachtige leren armband die je kunt laten graveren. Ook een leuke accessoires om een wat nettere outfit toch een beetje pit te geven.

Geloofssieraden

kaya sieraden

Voor de doop van een kindje, of om een deel van je geloof uit te drukken in een mooi sieraad. KAYA heeft verschillende geloofssieraden in de collectie, voor zowel volwassenen als kinderen.

Drie generaties sieraden

kaya sieraden

Wil je je eigen moeder een prachtig cadeau doen, of je vrouw, je dochter en je schoonmoeder? Kijk dan eens bij de diverse drie generaties sieraden uit de collectie, want er zitten een heel aantal prachtige exemplaren bij.

Sporthangers

Een heel ander soort sieraad, maar deze sportsieraden zijn ook tof voor jongens. Dus als je geen meisjes mama bent, kun je toch prima terecht bij KAYA sieraden. Ze hebben ook nog andere jongenssieraden.

En zo zijn er nog veel, veel meer sieraden in de collectie. Zelfs vintage sieraden voor mama. Dus zeker voor elke vrouw genoeg keuze!

WIN € 50,- shop tegoed bij KAYA sieraden

En nu het allerleukste… We mogen voor Moederdag iemand blij maken met een cadeaubon van maar liefst € 50,- Daarmee kun je bijna uit de hele collectie sieraden kiezen want de sieraden van KAYA zijn erg goed betaalbaar. Voor ieder dus wat wils. Het enige wat je ons hoeft te laten weten is:

  • Welk sieraad (of welke sieraden) jij zou kiezen als je zou winnen.
  • Laat je antwoord achter in een reactie (vul een geldig email adres is, want alleen daarop zullen we de winnaar inlichten) en je maakt kans!
  • Volg KAYA sieraden op Facebook

Meer kans maken?! Dan volg je ons op onze social media kanalen, of je deelt het Facebook bericht met je vrienden (wel openbaar anders kunnen we niet zien dat je het gedeeld hebt).

FacebookTwitter en Instagram.

Meedoen kan tot en met zondag 30 april. Zo heb je nog genoeg tijd om een mooi sieraad uit te kiezen, en het op tijd voor Moederdag in huis te hebben.