It’s the most wonderful time of the year! Ik mis echt alleen nog wat hagelwitte knisperende sneeuw, een warme kop chocolademelk en een lekker muziekje. Alle pakjes liggen al onder de boom en mogen over een paar dagen worden uitgepakt. Maar wat mij vandaag zo blij maakt, is dat ik iemand mag verrassen met een wel heel bijzonder en waardevol pakje. Misschien niet meer onder de boom, maar een mooi cadeau voor na een zware bevalling, een verjaardag, een jubileum of gewoon ‘zomaar’. Deze week maak je kans op een prachtige geboortesteen hanger naar keuze t.w.v. € 75,95 ! Deze zilveren hanger is helemaal te personaliseren, en uit te bereiden tot maar liefst vijf personen!

Geboortesteen hanger van Names4Ever

Of wij wel een prachtig sieraad wilde reviewen en testen zo vlak voor de feestdagen. Maar natuurlijk! Op de website kun je kiezen tussen allemaal verschillende geboortesteen hangers. Wij kozen zelf voor de ‘stamboom’ zoals ik hem maar even noem, om schoonmoederlief mee te verrassen, voor haar verjaardag.

Je kunt de hanger gemakkelijk aanpassen naar je eigen wensen, en kiest de geboortesteen via een dropdown menu. Klik op de juiste maand, en daar laten ze zien welke steen bij jouw maand hoort. Mocht je heel erg fashion gevoelig zijn, dan zou je dus ook ervoor kunnen kiezen om alleen maar kleuren te selecteren die bij elkaar passen, of die je mooi vind. Maar dat is natuurlijk niet echt de bedoeling (gewoon alleen een kleine tip 😉 ). 

Het sieraad is gemaakt van echt zilver, en de namen zijn er goed ingegraveerd. Het is dus niet zo dat je na een jaartje de namen al niet meer kunt lezen. Je kunt ook nog ervoor kiezen om er een ketting bij te bestellen, dan is het gelijk in één keer helemaal af.

De hanger is trouwens wel iets groter dan ik zelf had gedacht, maar daardoor zie je tenminste wel alles heel duidelijk. Ik schat dat de hanger ongeveer net zo groot is als een twee euro muntstuk.

WIN: Een geboortesteen hanger naar keuze!

We mogen dus één geboortesteen hanger  t.w.v. € 75,95 weggeven! Laat ons weten welke namen, en welke stenen jij op de hanger wilt hebben. Heb je Facebook, dan mag je natuurlijk iemand taggen die ook wel zo’n hanger wil winnen, dan heb je ook gelijk meer win kansen. Voor elke tag een extra lootje!

  • Laat een reactie achter onder dit bericht (met geldig email adres, want daar krijg je bericht op)

Like ons op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest of volg via Bloglovin.

Meedoen kan van woensdag 21 december tot en met woensdag 28 december. De winnaar krijgt bericht via de mail, dus houd donderdag ook even je spambox in de gaten, voor het geval onze winnaars-mail daarin belandt