Op zoek naar een leuk en zelfs uniek cadeau voor Sinterklaas? Wij geven er komende week zelfs eentje weg! De boeken van Lost My Name kun je helemaal naar wens maken. De naam van jouw kind (of je neefje, zusje, buurmeisje of ander zoet kind) staat centraal in dit boek. Helaas zijn alle letters kwijtgeraakt. Ga dus snel mee tijdens de zoektocht naar alle letters in je naam. Wie weet vind je tijdens deze spannende reis, waarin je veel verschillende (sprookjes) figuren tegenkomt, wel je naam terug.

Lost My Name

Lost My Name

Lost My Name komt oorspronkelijk uit Engeland, waar drie vaders en een oom graag de beste gepersonaliseerde boeken ter wereld wilde maken. Maar ja, met alleen al 14.000 verschillende Britse namen (en nog veel meer wereldwijd) leek dit bijna onmogelijk. Tot ze het concept van de Lost My Name bedachten. Voor elke letter van het alfabet bedachten ze een karakter, en daarbij konden ze alle namen ter wereld samenstellen tot één eigen verhaal.

Namen als Jay, Sara, Keano maar ook Athanosios of Chevanelly kunnen allemaal. Heb je een korte naam, dan is je boek natuurlijk iets minder lang. Maar voor een lange naam betaal je niet meer. De boeken kosten € 26,95 maar worden gratis verzonden. Of je nou in Berlijn, Wyoming, Manilla of Curaçao woont. En dat is dan weer extra leuk meegenomen.
IMG_9961

Voorin het boek kun je zelfs een eigen boodschap laten zetten. Zo wordt het wel heel persoonlijk natuurlijk. Een boodschap van de Sint, of toch van papa en mama? Jij bepaalt het helemaal zelf.

IMG_9962_2

IMG_9963

De personages in VINCE’s boek

IMG_9964

De iking helpt mee met zoeken
IMG_9965

Ook de nktvis wil wel helpenIMG_9966_2

Verstopt onder het sop van de ijlpaard zit ook een letterIMG_9967

Natuurlijk doet de himpansee ook meeIMG_9968_2

Een heuse E enhoorn helpt ook een handjeIMG_9969_2

En daar is ‘ie dan. We hebben je naam gevonden ‘Vince‘.

Onze review

De kwaliteit van het boek is best goed. We hadden een slap boekje verwacht, maar de kaft is van een soort karton gemaakt (niet zo stevig als echte hardcovers, maar zeker niet zo slap als een normaal A4tje). De levering is redelijk snel voor een product dat wereldwijd bezorgd moet kunnen worden. Inclusief het drukken en verzenden van het boek, kost het ongeveer een week voor je het boek in huis hebt. De verzendkosten zijn gratis (groot pluspunt) en de service is goed. Mocht je er een spoed bestelling van willen maken, dan is die optie er (je betaald wel iets extra).

Check wel altijd voor je besteld nog minstens een keer extra of je de naam (en je eventuele intro) goed hebt geschreven. Het zou jammer zijn als er een klein (of juist groot) typ foutje in je boek staat.

De prijs vonden we eigenlijk wat aan de hoge kant ( € 26,95 ) maar aan de andere kant heb je dan wel een echt uniek cadeau waar je veel plezier aan zult hebben. Nu, maar ook later als de kids ‘groot zijn’.

WIN ACTIE

Wil jij ook een eigen gepersonaliseerd boek van Lost My Name winnen? Mee doen is makkelijk en de win-actie loopt tot en met dinsdag 24 november 23:59 uur (i.v.m. de productie en verzendtijd, zodat het boek nog voor Sinterklaas bij de cadeautjes kan)

Laat een reactie achter onder dit bericht

Meer kans maak je door:

– Coole Ouders te liken en het bericht te delen op Facebook

– Coole Ouders te volgen op Instagram

– Coole Ouders te volgen op Twitter of Pinterest