Wij vieren de laatste dag van het SinterWinWeekend, maar het is natuurlijk nog eventjes herfst. Pas als Sint allang weer weg is, en die andere man met een witte baard en een rood pak aan ook weg is, is het pas winter. En daarom maak je vandaag kans op een prachtige herfst shoot. Jij kiest of het een shoot wordt, waarin je je bolle buik vastlegt of dat je een mooie shoot van je kids wint. Dus lees gauw verder, want deze gave shoot is onze grootste prijs, om met een klapper het hele SinterWinWeekend af te sluiten.

Over ‘Zeg Maar Kaas’ fotografie

‘Ik ben Daisy van Knotsenburg (31) en ben nu 5,5 jaar aan het werk als freelance fotograaf. Ik heb geen opleiding gedaan, maar dit is een letterlijk een uit de hand gelopen hobby. Omdat ik zowel commerciële fotografie (fashion lifestyle en business) doe en particuliere fotografie heb ik er 2 jaar geleden voor gekozen om deze van elkaar te scheiden en onder 2 namen verder te gaan. Commerciële fotografie doe ik onder de naam Daisy von Dutch en dit werk kan je zien op www.photodaisy.nl Maar ook het werken met ‘echte’ mensen en het vast leggen van mooie momenten vind ik leuk en haal ik voldoening uit, zo is Zeg Maar Kaas fotografie geboren. Hiermee verzorg ik kinder-shoots, zwangerschaps shoots en bruiloften. Mijn specialiteit is buiten-fotografie en zo dromerige maar spontane foto’s te creëren.’

WIN: Zwangerschapsshoot of kindershoot t.w.v. € 199,-

Jij maakt kans op een gave shoot, en jij kiest zelf of je een zwangerschapsshoot of een kindershoot wilt hebben. De shoot wordt buiten gehouden in de omgeving van Den Haag, en duurt ongeveer een uur. Naast het winnen van deze shoot, krijg je ook nog eens 3 foto’s cadeau (t.w.v. € 37,50) Wil je meer foto’s nabestellen dan kan dat natuurlijk (de kosten daarvan zijn voor eigen rekening).

Meedoen is natuurlijk weer easy peasy:

  • Like ons op Facebook en laat daar (of hier onder het blog bericht) een reactie achter
  • voor meer win kansen, volg je ons ook op Instagram of Twitter, of je leest mee via BlogLovin’

 

Volgende SinterWinWeekend win-actie bij Mary-Lou

Nu kun je gauw door gaan naar de blog voor draagmama’s ‘MamaLouBlogt’. Ze schrijft niet alleen over moederschap maar is wat mij betreft de draag koningin van Nederland (nou goed, van alle draagmama’s die ik ken  😉  ) Ze heeft namelijk ook nog eens een eigen shop met super gave draagkaarten.

En daarom win je bij Mary-Lou vandaag een toffe poppendrager

 

EN DE WINNAAR IS : ADRIANA Gefeliciteerd!