484646715_640Playmobil – Super4 is gemaakt ter ere van het veertig jarig bestaan van Playmobil.

 

Het is de eerste tv-serie met karakters en speelwerelden die op het Playmobil-speelgoed gebaseerd zijn. Deze populaire actieserie voor kinderen is elke werkdag om 08.00 uur te zien op RTL Telekids en is geïnspireerd door het populaire speelgoedmerk Playmobil. In Super4 komen vier hoofdrolspelers tot leven in de wondere Playmobil-wereld van ridders, feeën, piraten en City Action.

Het verhaal
De vier hoofdrolspelers in deze animatieserie zijn Alex de Ridder, Ruby de Piraat, Gene de Agent en Twinkle de Elf, en samen vormen zij de ‘Super4’. Zij maken allerlei spannende avonturen mee op verschillende Playmobil-eilanden. Niets staat de vier en hun ultramoderne voertuig in de weg!playmobil super4
Alle karakters en werelden in de Playmobil serie Super4 zijn gebaseerd op het speelgoed van Playmobil. Dus lekker thuis naspelen van de serie kan heel gemakkelijk (moet je dus wel Playmobil in huis hebben).

Winnen

Wil jij nou ook graag deze herfstvakantie in de wereld van Playmobil duiken, terwijl je onder een dekentje zit, met een grote bak popcorn in de hand? Je maakt tot en met maandag 19 oktober 2015 23:59 uur kans op de DVD van Super-4!

Enige wat je hoeft te doen is een reactie hieronder achter te laten (met geldig email adres) en in spanning af te wachten. Extra kans maken? Like dan Coole Ouders, volg ons via Instagram of deel het bericht (openbaar) op je social media.

 


Deze win-actie is opgezet in samenwerking met Playmobil. De winnaar krijgt persoonlijk, via opgegeven email-adres, bericht. De winnaar heeft drie dagen de kans om te reageren, anders wordt de prijs doorgegeven aan een volgende winnaar.