Hoera Sint komt weer in het land. Dit jaar ziet alles er weer anders uit dan normaal, maar weet je wat niet anders is? De Sint Hop… Lang leve de digitale wereld, waarin we met z’n allen het leven een stukje leuker maken. De Sint Hop is de place to be als je van win-acties voor kids houdt!

Win bij Marjo ‘een Plan Pakket voor drukke mama’s’ (voor de terug hoppers)

Bij Marjo lees je alles over het leven met strikjes. Fijne DIY’s, tips voor thuis en heel veel reviews. Ze is mama van maar liefst 3 kids, woont ook hier in het Hoge Noorden en zoekt altijd naar manieren om leven gewoon net wat leuker en mooier te maken.

Je kunt bij Mar-Jo-Ya een super fijn plan pakket winnen voor drukke mama’s. Dus als jij het leuk vind om je leven iets meer op orde te krijgen, doe dan zeker mee.

Eigenlijk hoor je uiteraard door te hoppen, dus ik vertel je straks graag naar wie je verder kunt gaan, en wat je daar kunt winnen.

Win: €30,- shop tegoed bij STKCRS

Ik vind het dan ook echt super leuk dat ik deze keer zelf iets kan weggeven! Normaal moest ik altijd op zoek naar leuke bedrijven die iets wilden weggeven, maar nu heb ik gewoon zelf zo’n leuk bedrijf!

Hierboven zie je de 12-delige sticker set Ocre + webbing stickers uit de STCKRS OWN collectie

Bij STCKRS verkoop ik magnetische én gewone stickers, die precies passen op het bekende Ikea keukentje. Er komen letterlijk honderden hacks voorbij op Pinterest en Instagram, maar allemaal vragen ze eigenlijk best wel veel tijd en creativiteit. Niet nodig joh! Met de stickers uit de ZoeyZoKidsConcept collectie tover je de achterkant van het keukentje om in een Burger Bar, Sushi Bar, Supermarket, Flower Bar of Ice Cream Bar. Met de magnetische basis kun je eindeloos afwisselen tussen de magnetische designs voor het Düktig keukentje. Of kies voor een prachtige set met webbing stickers voor de ruitjes van het Ikea keukentje. Wil je liever een lekker kleurtje op je keukentje, maar geen zin om te verven? Check! Met de STCKRS OWN 12-delige full color sticker set voor het Ikea Düktig keukentje heb je in een handomdraai een compleet nieuwe look, en de keuze uit maar liefst 16 trendy kleurtjes!

Deze stickers uit de ZoeyZoKidsConcept collectie kun je als sticker (eenmalig gebruik) of als magnetisch design krijgen (oneindig afwisselen dus)

Met het shop tegoed kun je ook kiezen voor de speelstickers van Studio Jong -x- STCKRS collectie. Deze kun je ook op de muur plakken, een ander meubel, of een ander (saai) keukentje.

Voor iedereen wat dus!

Het enige wat je hoeft te laten weten, is wat jij voor die € 30,- shop tegoed zou kopen… Je hebt extra win-kansen als je ons volgt op Instagram & Facebook

Win bij Yvonne een ‘Vegan kookboek’ (lekker door hoppen dus)

Bij Yvonne lees je alles over het leven van een vegan lifestyle. Tegenwoordig zijn we ons er vaak steeds meer bewust van, dat wat we in ons lichaam stoppen, best wel wat effect heeft op onze gesteldheid.

Als je dus geinteresseerd bent in het meer vegan worden, of zelfs helemaal wilt switchen, dan moet je zeker op haar blog over vegan leven kijken.

Je wint bij Yvonne dan ook (verrassend niet?) een vegan kookboek! Zo kun je gelijk aan de slag met je nieuwe voornemens!