Het is SinterWinWeekend op de leukste blogs van mamabloggersland! Dit hele weekend maak je elke dag kans op een toffe prijs. Niet alleen op onze blog, maar ook op die van alle andere mamabloggers die meedoen. Maak dus elke dag een rondje en win te gekke prijzen om jezelf of je kids deze Sinterklaas eens goed mee te verwennen!

Vandaag maak je kans op een ontzettend gave workshop van WOW opvoedcoaching waarin je leert om weer de toffe moeder te worden die je graag wilt zijn. Annelies is niet alleen moeder  van drie kinderen, maar ook nog eens kleuterjuf én opvoedcoach. Zij is dus als geen ander de aangewezen persoon om deze dag workshop te geven. Herken jij je in het volgende? Doe dan zeker mee, en maak kans op deze toffe dag waarin je niet alleen veel leert, maar ook nog een heleboel gezelligheid en wijsheid op doet. En ook leuk om te weten… De dagworkshop is volgende week zaterdag (25 november) al… Je hoeft dus helemaal niet lang te wachten tot je de prijs kunt ‘innen’  😉

Over mijn dag-workshop ‘Word weer de toffe moeder die je graag wil zijn’.

Voor jou, als je ervan baalt dat het maar niet lukt om je geduld te bewaren. En dat je maar blijft mopperen tegen je kinderen. Je probeert van alles, maar bij jou lukt het gewoon niet! Jouw kinderen luisteren alleen als je boos wordt. En daar heb je genoeg van. In de workshop leer ik je in 5 stappen hoe jij je weer een leuke moeder gaat voelen.

Na afloop van de workshop zul je deze resultaten merken:

– Je bent in staat om rustiger te blijven, ook als je kind lastig gedrag vertoont

– Je begrijpt je kinderen beter, waardoor het je lukt om geduldiger te reageren

– Je leert positiever te denken, waardoor je minder snel geïrriteerd bent.

– Je moppert veel minder

– De sfeer in huis is veel gezelliger, omdat jij je op de positieve dingen focust

– Je kunt weer echt genieten van je kinderen

– Je kinderen gaan beter luisteren, omdat jij weet wat een handige aanpak is

– Je voelt je eindelijk weer een leuke moeder!

De workshop is volledig verzorgd, je hoeft niets mee te nemen, voor een lunch en koffie & thee wordt dus gezorgd. Deze workshop heeft een waarde van €147,-

Datum: 25 november van 10.00-17.00 uur in Alphen aan den Rijn.

WIN: compleet verzorgde WOW- dagworkshop t.w.v. € 147,-

Meedoen is natuurlijk weer gemakkelijk:

  • Like ons op Facebook en laat daar (of hier onder het blog bericht) een reactie achter
  • voor meer win kansen, volg je ons ook op Instagram of Twitter, of je leest mee via BlogLovin’

De winnaar wordt maandag 20 november bekend gemaakt, zodat je op tijd oppas kunt regelen en van deze ‘me-time’ kunt gaan genieten. De winnaar dient binnen 24 uur te reageren, anders moeten we helaas de prijs opnieuw verloten (omdat het zo snel al is)

Volgende SinterWinWeekend win-actie bij Mary-Lou

Nu je hier natuurlijk hebt meegedaan, kun je zo hop hop hop (net als Amerigo) door naar de volgende SinterWinWeekend win-actie bij Mary-Lou. Je wint namelijk te gave bloktape voor LEGO !!! Veel win plezier en tot morgen!

EN DE WINNAAR IS: KELLY Gefeliciteerd!


© Shutterstock