Weer sokken dit jaar?! Of een foute kersttrui, alleen maar omdat ze ‘dé trend’ van het jaar zijn?! Nou nee, doe mij dan maar een cadeaubon. Maar dat willen de meeste mensen niet geven onder een boom, dus is het elk jaar weer een hoop ellende om voor mezelf, en manlief echt leuke cadeau’s te geven waar we allebei happy van worden. Maaaaaaar… je zou dit artikel niet lezen, als je wilde weten wat dan precies echte fijne cadeau’s voor jezelf zijn. En gelukkig heb ik na een tijdje rond speuren op het wereld wijde web een aantal hele fijne cadeau’s gevonden, die zeker op jouw lijstje zouden moeten komen te staan. Wat dacht je van een kartonnen voetbaltafel, een dagboek voor je hele leven of een oplossing voor zeurende kids die niet willen eten?! Of … nou ja, voor ik alles verklap in de inleiding. Kijk, lees en huiver…. want zulke gave cadeau’s moet je echt nog vandaag of morgen bestellen zodat je jezelf, je wederhelft of je vriend/vriendin kunt verrassen met iets waar ze echt blij mee zijn (en niet alleen maar doen alsof 😉 )

Kartonnen voetbaltafel voor superveel sportief plezier

Als van dit cadeau niet de testosteron je om de oren vliegt, dan weten wij het ook niet meer! Een voetbal tafel van karton! Wie heeft het verzonnen! Je krijgt dus een handig klein pakket (oké, niet zo klein als brievenbuspost, maar in ieder geval niet zo lomp als een echte voetbaltafel) bezorgd en je kunt zo aan de knutsel. Knutselen voor mannen weliswaar, want dit is een bouwwerk waar je u tegen zegt! Mocht je nou een echt creatieve vent kennen, dan kun je hem ook nog customizen zo gek als je maar kunt bedenken.

En dan nu een cadeau voor mama…

Een leren luiertas van Chesterfield (je weet wel, die van de statement banken!)

Een leren luiertas?! Ik zeg ‘e i n d e l i j k’ een tas waarmee ik over straat durf, naar een event kan gaan, en gewoon alle spullen babylief ook nog in kwijt kan. De meeste luiertassen zijn of alleen maar super praktisch, of super onpraktisch en stijlvol. Van die tassen met maar één vak maar wel heel mooi aan de buitenkant. Of tassen met super veel vakjes, geissoleerde vakken voor flessen die gewoon echt alleen maar voor baby’s leuk zijn, maar waar je liever niet mee op kantoor, in de trein, of gewoon tijdens een avondje uit gezien wilt worden. Dus ik was zoooo blij dat ik deze gave luiertas onder de boom heb liggen. En nog een extra leuk feitje…. Er zit een apart vak voor je laptop in. Dus is je kiddie uit de luiers (holladiyeeeeeh) dan komt deze tas niet te verstoffen, maar heb je gewoon een fijne handtas waar je je laptop in kwijt kunt.

Papa’s let op, hier komt weer een super handig cadeau voor jullie:

Ninja Wallet, dé gereedschapskist voor in je portemonnee

Wat is een man zonder gereedschap?! Een halve man denk ik zo. Maar ja, wat heb je aan een mega gevulde gereedschapskist als je onderweg bent, en je hebt een schroevendraaier nodig. Helemaal niets dus… Gelukkig kun je voor nog geen  €10,- alsnog ’the man’ zijn omdat jij uit je portemonnee de Ninja Wallet haalt! Met ongelooflijk veel mogelijkheden en zo dun als een credit card ben jij de redder in nood!

My Life Book, een dagboek voor je leven lang

Voor de mama’s onder ons die gek zijn op het bijhouden van alle hoogtepunten, is dit ongelooflijk dikke boek een MUSTHAVE! My Life Book bestaat uit meer dan duizend (!) pagina’s en geef je op elke pagina de ruimte om dingen in te plakken, hoogtepunten, belangrijke momenten en meer op te schrijven. Ook zijn er bladzijden bij waar je kunt opschrijven wat je beste films, boeken, vrienden etc. waren, kun je opschrijven waar je hebt gewerkt, wat je kwaliteiten zijn en kun je op een wereldkaart aangeven waar je allemaal geweest bent, of gewoond hebt! Teveel mogelijkheden om op te noemen dus! Het boek is echt dikker nog dan ik dacht, en super zwaar (zonder dat er iets instaat!) maar echt een super mooie en stevige kwaliteit, en nu zelfs met €10,- korting bij Radbag, dus je betaald geen € 39,95 (wat ik er zelfs wel voor zou betalen) maar maar € 29,95. Dus hop hop, bestel het last minute in de shop.

En dan als laatste is voor zowel papa als mama

Het ‘geen-gezeur-tijdens-het-eten’ bord!

Whoop whoop! Eindelijk geen gezeik en gezeur en gezanik meer aan tafel! Als je kids met deze borden nog niet willen eten, dan is het einde echt zoek. Dan kun je beter gewoon aan de yogi drink ofzo gaan om ze nog een beetje te laten functioneren. Maar deze super hipperdepippe borden maken van elke maaltijd een feestje.

Misschien wel iets te leuk, en gaan de kids nu standaard spelen met het eten om de leukste dieren te maken, maar goed… Dat nemen we dan maar voor lief toch?! Liever gelach aan tafel, dan gezeur.

 

Voor welk cadeau’s spurt jij nu naar de online webshop, om nog voor de feestdagen deze musthaves in huis te hebben? Let me knowwwww

 

 

 

 

 

Dit bericht bevat gesponsorde inhoud