Gelukkig Nieuwjaar!!! We wensen je een jaar met hopelijk veel leuke, serieuze, humoristische en ontroerende blogs. Doe je mee aan de Nieuwjaarshop 2018? 20 lifestyle-, boeken-, travel- en foodbloggers dieschrijven over en voor gezinnen hebben voor jou een te gekke winactie geregeld in dit nieuwe jaar. Elke blog linkt door naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle 20 blogs leert kennen. Wie weet vind je niet alleen de prijzen erg leuk, maar bevallen deze blogs dusdanig dat je ze blijft volgen.

Hippe papa’s en mama’s opgelet:

Je bent hier sowieso elke week welkom om meerdere artikelen te lezen voor de hipste ouders. Of je nou op zoek bent naar interieur inspiratie (hello ! ), toffe DIY’s, tips en trics voor uitstapjes met kids of een toffe luiertas voor jezelf zoekt, dan ben je hier op de juiste plaats. Leuk weetje is misschien wel ook dat meer dan de helft van onze lezers MAN is!! (ja je leest het goed, er zijn dus best nog wel wat hippe papa’s die stiekem ook insipraitie op het internet zoeken)

Je komt misschien vandaan bij  Mary Lou vandaan

En zo niet, dan is het echt de moeite waard om eens terug te hoppen (of zover door te hoppen dat je weer bij haar uitkomt) want deze mama van drie kids is naast blogger ook nog eens eigenaar van Draagkaarten. Je kent vast wel de diverse milestone kaarten waarmee je toffe foto’s maakt van je kids. Maar de Draagkaarten zijn speciaal ontwikkeld voor alle draag mijlpalen.

Op MamaLouBlogt kun je op veel dagen van de week artikelen vinden over het moederschap, dragen, knutsel- en spel ideeën en ze doet regelmatig reviews van verschillende soorten speelgoed. Dus als je nog iets zoekt en van een ervaringsdeskundige wilt weten of het wel echt leuk is, dan neem je zeker een kijkje op haar blog.

WIN: Gepersonaliseerde nieuwjaarsarmband (Shine Bright) van Kaya Sieraden

Wij mogen vandaag een super leuk cadeau weggeven. Want alhoewel kerst voorbij is, kun je deze prachtige armband met sterretjes prima geven als Nieuwjaarscadeau, of gewoon een cadeautje tussendoor. Maar het armbandje (dat je met bijvoorbeeld een naam) kunt personaliseren kan ook prima als geboorte cadeau, of een doopsieraad dienen.

Wij kregen van Kaya sieraden drie versies voor onze drie meiden. Eentje met ‘zusje’ voor baby, eentje met ‘zus’ voor onze anderhalf jaar oude prinses, en eentje met ‘grote zus’ voor onze oudste dame van vijf jaar. Je kunt ze namelijk mooi in verschillende maten bestellen, dus voor allemaal een armbandje dat ook nog wel een tijdje mee gaat. Er zit namelijk een extra verlengkettinkje bij, waardoor je het armbandje nog minstens een jaartje langer kunt doordragen, dan de maat waar je voor kiest.

En jij maakt vandaag kans op één gepersonaliseerde Shine Bright armband van Kaya t.w.v. € 24,95. Je mag zelf hieronder laten weten wat er op de bedel mag komen te staan (wij kozen voor hartjes, maar andere vormen zijn ook mogelijk, als je dat leuker vind).

Het enige dat je dus hoeft te doen is te laten weten wat jij op de bedel laat zetten als je wint, dit mag ook via Facebook als je dat makkelijker vind.

Meer kans maken doe je door ons te liken op Facebook. te volgen via Twitter of Instagram en het bericht delen wordt altijd gewaardeerd!

Nu verder naar Amanda van KiDDoWz

Als je op zoek bent naar de leukste uitjes, cadeautjes en hebbedingetjes op kindergebied, dan ben je bij KiDDoWz op de juiste plaats. Hier vind je volop artikelen (want Amanda blogt maar liefst vijf jaar, en heeft sinds kort zelfs uitbereiding van haar team gehad) over ouderschap, maar ook opa’s en oma’s kunnen er prima terecht. Ook zij heeft een superleuk win-actie, dus als je nog niet bij haar bent geweest, zou ik daar zeker een kijkje nemen, Gewoon verder klikken dus, en je hopt zo door.

 

 

 

En de winnaar is : Thomas Geurts! Gefeliciteerd en veel plezier met de armband ‘samen’.