Ben jij ook nog op zoek naar een fijne familie vakantie in Nederland? Je bent niet de enige, want naar het buitenland wordt dit jaar wel wat lastiger dan normaal. Dus ik ging eens op zoek, en zocht naar een kindercamping in Nederland. En dat blijken er een heel aantal te zijn. Vandaag licht ik één van deze vakantieparken in Nederland uit, namelijk ‘de Leistert’. Deze kindvriendelijke camping heeft behalve allerlei toffe faciliteiten ook een aantal fijne accommodaties waarbij alle zorgen uit handen genomen worden. En eerlijk is eerlijk, dat is voor mij pas écht vakantie! Als ik niet over van alles hoef na te denken, een tent moet opbouwen, of de hele dag mijn vier kids zelf moet vermaken. Pfff geen denken aan, dat is voor de meeste ouders denk ik ook geen echte vakantie. Dus laten we gauw verder kijken naar wat er allemaal te doen is op ‘de Leistert’.

Lekker luieren op de camping

Even bijkomen van het drukke gezinsleven… Dat is natuurlijk de reden waarom je even op vakantie gaat. En lekker luieren moet dus kunnen. Op de Leistert kun je eindeloos luieren als ouders, want er is genoeg te doen voor de kids.

Het animatie team doet de hele dag haar best om alle kinderen te vermaken. Of je nou jonge kinderen hebt, of wat oudere, er is voor ieder wat leuks te doen. Er is elke dag in de zomervakantie wel iets op het programma waar de kids zich mee kunnen vermaken. Ook wel fijn dat het recreatie team veel organiseert, ondanks dat volwassenen er niet bij mogen zijn. Ik bedoel maar, hoe fijn is het dat je gewoon je jongere kids kunt droppen en niet verplicht hoeft mee te knutselen! Extra tijd voor jou als ouder om te luieren.

Van super basic tot lekker luxe kamperen

Wat ook wel grappig is, zijn de veelzijdige accomodaties op deze kindvriendelijke camping. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een super basic en minimalistische chalet waarbij je geen toilet/douche hebt, maar dus meer een kampeer style hebt. Maar je kunt ook kiezen voor een compleet ingerichte 7-persoons Glamping Tent waarbij je in een heus bed slaapt en meer dan genoeg ruimte hebt. Geen gerotzooi met tentstokken en natte tenten bij het inpakken. Ideaal!

Voor de echte luxe paardjes, of de vakantie gangers zoals wij (makkelijk en handig), zijn er diverse bungalows en villa’s te huur. Voor kleinere aantallen maar ook met grote groepen kun je hier prima verblijven.

Lekker spelen op de Leistert

Naast het animatie team is er genoeg te doen in en om deze kindvriendelijke camping. Wat ik zelf het fijnste vind, is een overdekt zwembad. En dan het liefst eentje die niet alleen maar een wedstrijdbad heeft van 25 graden. Het liefst met in ieder geval 1 glijbaan, een peuterplekje en wat subtropische temperaturen. Nou daar heb je bij de Leistert een goede aan!

Buiten zijn er heel veel verschillende speeltuinen, dus ideaal voor de kids om lekker te spelen en ravotten buiten. Maar ook aan het slechtere weer is gedacht, er is namelijk een super gave overdekte speeltuin waar de kids met weer of geen weer heerlijk kunnen spelen.

Dus echt een ideale camping voor de veelal wisselvallige vakanties in Nederland. Ik denk altijd maar zo, de kids blij, wij blij. Met deze top kindervakantie is dat geen zorg meer bij de Leistert!