Dit weekend iets anders dan normaal. We gaan hoppen! Blog hoppen om precies te zijn, want wat zijn er veel toffe lifestyle en mamablogs in Nederland en omstreken (ik bedoel dus België) ! En daarom is het weer de hoogste tijd voor een bloghop. Ik vertel je iets over Coole Ouders, en natuurlijk over de handige blog Happy Organized Home waar je misschien wel vandaan komt, en over Supermoms. EN we geven een heel leuk pakket weg van Studio Circus, om je interieur (of het nou voor volwassenen of kids is) op te fleuren met monochrome accessoires. Dus mocht je dat leuk vinden om in huis te hebben, doe dan zéker mee!

Coole Ouders, hét online magazine voor hippe en trendy ouders

Wie weet ben je door de bloghop wel hier belandt, dus even een kort stukje over ons. Ik zeg ons, want ook al ben ik het gezicht achter Coole Ouders, en doe ik het al een tijdje met plezier, zonder mijn gezin en de gastbloggers die met alle plezier hun interieurs en outfits delen was deze blog niet wat het nu is.

Op Coole Ouders kun je elke week een inspirerend interieur met je, kun je tegenwoordig lezen over mijn reis naar een rijker leven met minder, vind je outfit inspiratie, woontips en andere trendy en hippe blogs.

Happy Organized Home – onze voorganger in de bloghop

Misschien kende je Coole Ouders helemaal niet, maar ben je trouwe volger of lezer van de blog Happy Organized Home, van Farah. Deze handige en praktische blog helpt je om je huis te organiseren, je kids klusjes te laten doen (yeah!) en er staan leuke DIY en recepten op. Mocht je Islamistische mama’s kennen of er zelf eentje zijn dan zijn hier ook leuke printables te vinden voor bijvoorbeeld Ramadan, en andere feestdagen. Daarmee dus een speciaal publiek, maar voor de ‘gemiddelde Nederlandse mama’ is er ook meer dan genoeg inspiratie uit te halen! En wil je een te gekke Marble Planner winnen? Dan zou ik zeker even terughoppen, want dat geeft Farah weg!

WIN: Studio Circus interieur opfleur pakket

Studio Circus is de webshop voor toffe posters en leuke interieur opfrissers voor zowel de kidskamers als de rest van het huis. En juist omdat we bij Coole Ouders niet alles om de kids willen laten draaien, mochten we iets voor in elk interieur weggeven.

Je kunt meedoen van zaterdag 9 september tot en met zaterdag 16 september. De winnaar krijgt maandag 18 september bericht via de email. Het enige wat jij dus hoeft te doen is een reactie hier achter te laten (met geldig email adres, anders kunnen we je niet bereiken). Wil je meer kans maken? Dan volg je op ons social media, elk kanaal is een extra win kans.

Supermoms – verder hoppen

Op zoek naar een leuke mamablogs geschreven door twee mama’s met een bijzondere relatie? Kom dan bij Supermoms.nl eens kijken bij de zussen Martine en Sandra. Deze twee zussen zijn ontzettend verschillend en dat is waarom hun blog zo gevarieerd is. Beiden een andere insteek, andere passies en daardoor voor iedere super mama in Nederland (of België). Ook hier valt iets leuks te winnen, namelijk een RELAX MAMA pakket! Dus hop hop, ga snel verder, dan kom je vanzelf ook op onze andere site Coolest Kid On The Blog terecht  😉