Badkamermeubels… Je kunt er niet meer zonder. Tenminste wij niet. In onze oude badkamer hadden we alleen wastafels, en geen meubel eronder. We deden het met wat we hadden, maar sinds we de nieuwe badkamer hebben en daar een badkamer meubel aan toe hebben gevoegd kan ik niet meer zonder! Wat fijn om alles in lades op te kunnen bergen, de handdoeken allemaal in de onderste lade, en alle andere toiletspullen in de bovenste. Wij laten je vandaag een aantal badkamermeubels zien waarbij je gelijk ziet wat voor soorten er eigenlijk zijn.

Zwevende badkamer meubels

Met zwevende badkamermeubels creëer je opties veel meer ruimte in de badkamer. Je kunt er ook nog eens makkelijker onderdoor schoonmaken. Ideaal toch?!

Neutrale badkamer meubels

Kleur bekennen

Wellicht vondt je de neutrale badkamer meubels van net heel mooi, maar er zijn ook mensen die graag pops of color in hun huis willen. Een gekleurd badmeubel klinkt misschien spannend, maar het valt wel mee hoor. Met de juiste kleuren heb je in no-time van je badkamermeubelen een blikvanger gemaakt.

Iets minder fel gekleurd meer jouw stijl? Met prachtige pastel tinten kun je heel subtiel meer kleur toevoegen aan de badkamer. En geef je de badkamer een hele eigen karakter.

Net even andere badkamermeubels

De meeste badkamermeubelen hebben heel veel opbergruimte, met lades en plek voor handdoeken. Maar er zijn ook mensen die hun badkamermeubels voor de sier hebben, ze een eyecatcher te maken. Zoals deze badkamermeubels die net even anders zijn.

Meer over (duurzame) badkamers lezen?