Yeah het is tijd voor weer een nieuwe hop. Deze keer kun je naar allemaal toffe mamablogs hoppen om de leukste dag van het jaar (toch?) te vieren: Moederdag.  En op elke blog kun je een hartstikke toffe prijs winnen voor jezelf, of voor je kids, of misschien zelfs wel voor iemand anders. Dus ik zou zeggen, HOP MAAR MEE!!!

Terug hoppen naar MomAmbition

Waarschijnlijk kom je bij Cassandra van MomAmbition, vandaan. Op deze hippe (werkende) mama lifestyle blog kun je allerlei leuke artikelen vinden voor en over mama’s (en af en toe wat voor de kids).

Mocht je dat helemaal gemist hebben dan kun je ervoor kiezen om terug te hoppen, of gewoon de hop verder te volgen

Coole Ouders

Bij ons kun je wekelijks lezen over mama’s en minimaliseren

duurzaam kinderspeelgoed

open end play

reistips met kids

en nog veel meer. Bijzonder dingetje is trouwens, dat maar liefst de meerderheid van de bezoekers MAN is!! Dus misschien ben ik wel geen mama blogger, maar meer een papa blogger. Of houden de papa’s er gewoon van dat er niet zoveel persoonlijke mama praat online staat. Dus mocht je nog een papa hebben, die ook stiekem wel van een goede blog op de hoogste gehouden wil worden, dan is hij zeker welkom op Coole Ouders.WIN een ABC puzzel in lente kleuren van CRE8

Met de laser gesneden uit hout en op duurzaam materiaal. Dit nieuwste familie lid is niet alleen maar leuk maar ook nog eens leerzaam! Je kunt de puzzel op wel vijftig (misschien zelfs wel meer!) verschillende manieren oplossen omdat de puzzel uit maar een paar verschillende stukjes bestaan.

Zo kun je dus ook proberen om een letter in één kleur te leggen of juist eentje met zoveel mogelijk verschillende kleurtjes.

c-r-e-8 puzzel ABCOok is de puzzel niet heel gemakkelijk. Juist omdat de stukjes op zoveel verschillende plekken passen is een foutje ook zo gemaakt. Zo hielden de kids twee stukjes over en moesten ze een smalle plek vullen (met twee vierkantjes). Lijkt onmogelijk dus maar met een beetje passen, meten en heel hard die hersens laten kraken kwamen ze er uiteindelijk wel uit gelukkig. Maar erg leuk dus om zogenaamd een onmogelijke puzzel op te kunnen lossen!

Naast deze nieuw aanwinst in de collectie is dit ook een nieuwe kleur! Om de lente goed in te luiden en het voorjaar te vieren bedachten ze bij CRE8 nieuwe frisse lente kleuren. Ook erg leuk voor in een jongens (en meiden) kamer trouwens door de nieuwere blauwe en okergele kleur.

Hoe maak je kans

– laat een reactie onder op dit bericht

OF

– like ons op Facebook en laat daar een reactie achter

Extra win kansen als je

– ons volgt op Instagram

– ons volgt via Pinterest

– het Facebook bericht deelt op je eigen tijdlijn

Deze winactie loopt tot en met zondag 20 mei. De winnaar krijgt maandag 21 mei 2018, bericht (zorg dus voor een geldig email adres of Facebook account )

Verder hoppen naar Website4Mama

Je kunt verder hoppen naar Esmee van Website voor Mama Op deze mamablog vind je niet alleen blogs van Esmee zelf maar ook van een heel team aan bloggers. Een echte mamablog veteraan dus. Door dat vaste team van bloggers is er dus ook echt heel veel lees materiaal. Kun je gaan binge blogs lezen dus! Ook bij Esmee kun je weer iets fantastisch winnen, dus hop hop, gauw door.

 

 

PIN IT

Leerzame houten puzzel van CRE8