We hebben in ons huis nergens behang! Ik moet zeggen tot onze grote spijt, want af en toe krijgen de kids mij toch nog zo ver, dat ik ze erachter zou willen plakken. En tja, met gestucte muren lukt dat niet. Tijd dus om op zoek te gaan naar stoer behang voor op de kamer van onze oudste (en enige) zoon. Want witte muren zijn voor mama erg leuk, maar hij is een beetje uitgekeken geraakt op zijn muurstickers, en wil graag wat stoers. En stoer, staat wat mij betreft als #greenmama en #interiorjunkie bijna gelijk aan urban jungle (behang) stijl. Dus vandaag zet ik de stoerste urban jungle behang op een rijtje, zodat ook jij dit weekend nog aan de slag kunt, met het pimpen van de jongenskamer.

Online behang kopen of toch in de winkel?

Ik ben zelf mega fan van online shoppen, en dat komt vooral omdat ik nog steeds geen professional shopper ben, met vier kinderen die aan mijn benen hangen, en naar hui-uis willen. Voor de meeste ‘bouw-zaken’ ga ik toch liever naar de bouwmarkt, maar ik dacht, laten we eens kijken of je behang ook gewoon online kunt shoppen. Een klein nadeel is natuurlijk wel dat je het niet hebt kunnen aanraken en vasthouden, maar met mijn interieur-oog moet ik dat inmiddels wel gewoon onder de knie hebben. En bij de meeste webshops kun je als het niet bevalt gewoon terug sturen, en je geld ook terug krijgen… Dus ik heb voor behang gelijk online gekeken. Bij behangexpert.nl hadden ze echt ontzettend veel keuze!

Urban jungle foto behang

Wat ik een toffe print vind, én in deze webshop vond is dit jungle foto behang. Omdat het zo realistisch is, waant zoonlief zich zo onmiddellijk in een echte jungle.

stoer urban jungle foto behang

Ook wel fijn, dat er geen dieren op staan. Ik vind het vaak nogal te gephotoshopt overkomen als er een stuk of 8 wilde dieren in een paar vierkante meter worden geplakt. Laat ze maar lekker zelf die dieren erbij verzinnen. Misschien zit er wel een aap verstopt in de bomen, of een angstaanjagende tijger in de struiken. Maar wie zegt dat het jungle dieren moeten zijn. Het kan ook maar zo een bos zijn uit Jurrasic World. Het toffe aan dit urban jungle foto behang vind ik dus echt dat je de fantasie van je kids de loop kan laten. En dat doen kinderen toch eigenlijk het liefst. Met hun fantasie aan de loop gaan. Heerlijk!

Het volgende jungle behang is meer een retro/vintage foto behang, maar wel met dieren erbij. Dus misschien iets meer voor jongere stoere boys, maar niet minder mooi!

urban jungle behang

Alleen een vlak behangen, in plaats van de hele muur

Wat je ook kunt doen is ervoor kiezen om alleen een gedeelte van de muur te behangen, in plaats van het hele stuk. Dit is ook goed te zien in de lichte jungle kamer die we deelden op Coolest Kid On The Blog. Door maar twee banen behang aan te brengen maak je op een heel speelse manier toch een eigenwijze eye catcher die gelijk opvalt. Misschien zelfs nog wel meer dan een hele muur vol met hetzelfde behang.

urban jungle behang

Een zelfde effect maak je ook gemakkelijk met onderstaande behang. Hier gebruikt in een halletje, maar in een stoere jongenskamer kun je ook heel goed uit de voeten met dit stoere urban jungle behang.

 

En heb jij al een stoer behang op de jongenskamer hangen? En zou je kiezen voor een stoer urban jungle behang?

 

Meer lezen?

Scandinavische inspiratie voor een natuurlijk en licht interieur #InteriorJunkie

De natuur in je interieur halen, fijne inspiratie voor de #InteriorJunkie

DIY ; hippe Pompoms in je interieur

 


Dit bericht gesponsorde content en/of affiliate links. Dit kost je allemaal niks extra’s maar levert ons genoeg op om de site draaiende de houden, en leuke dingen te doen met de kids. Bedankt voor je steun!