WIN: Hydrofiel zomers slaappakket van Lodger (hoeslaken + slaapzakje!)

23 juni 2017

Zwoele zomeravonden, zingende vogels, BBQ-en en lekker zwemmen en zonnen de hele dag. Dat is waar de hele zomer naar uitgekeken wordt. Maar vaak vergeten we de ellendig lange avonden waarop onze kleintjes niet willen of kunnen slapen door de warmte en omdat ze helemaal klam en bezweet in bed liggen. Gelukkig zijn er een aantal slimme trucjes en hebbedingetjes die het leven met een kleintje in de zomer wat makkelijker maken. En het allerleukste? We mogen van Lodger één iemand blij maken met een prachtig hydrofiel hoeslakentje én een hydrofiel slaapzakje. Dus lees snel verder en doe mee!

Hydrofiel hoeslakens

Natuurlijk heb je hydrofiel luiers in huis. Ze zijn ontzettend handig om na het badderen je kleine mee af te drogen, ze drogen super snel op als je ze hebt opgehangen, en zijn multifunctioneel. Ik gebruik ze bijna dagelijks, en ik kan niet zonder, als we ergens heen gaan. Meestal neem ik grote hydrofiel luiers mee (van een meter bij een meter groot).

Waar ik zelf laatst achter kwam is dat ze ook gewoon hydrofiel hoeslakens verkopen! Dat ik daar niet eerder naar gezocht heb! Het is namelijk iets wat ik zelf al járen doe. Met warmer weer leg ik een grote hydrofiel luier over het hoeslakentje heen, zodat als babylief heel erg zweet, ik alleen de hydrofiel luier hoef te wassen, en niet het hele bedje. Maar wat is er nou handiger dan een hydrofiel hoeslaken dat gewoon zo groot is als het matrasje. Want onze kids liggen nooit alleen maar op één plek, die kruipen en wurmen het hele bedje door. Dat ze op een hydrofiel luier blijven liggen is dus eigenlijk nooit zo  😉

De hydrofiel hoeslakens zijn er in wieg en ledikant formaat en sommige hebben nog eens hele hippe printjes ook!Wat dacht je van dit chevron hydrofiel hoeslaken dat perfect past in een mooie meisjeskamer?

Vind je het leuker om een wat neutrale chevron hydrofiel hoeslaken uit te zoeken? Hij is er ook met wat meer streepjes, en in de kleuren zwart, mint, wit en grijs.

Ze zijn er ook met ‘sprinkles’, wolkjes, strikjes, hippe monochrome kruisjes en meer. Dus geen nood meer voor hippe dekentjes die bij de kamer passen. Ik bedoel… Wie wil er überhaupt een dekentje als het zo warm is dat de mussen van het dak vallen?

Met deze toffe printjes heb je toch nog een heel erg gaaf opgemaakt bedje, dat ook nog eens lekker luchtig is. Ook fijn om te weten… De hydrofiel hoeslakens zijn niet alleen lekker fris in de zomer, maar houden juist de warmte goed vast in de koude winternachten. Dus voor alle vier de seizoenen ben je in één klap klaar.

 

WIN: Hydrofiel hoeslakentje (clouds) en hydrofiel slaapzakje (ivory) van Lodger

En dan nu het allerleukste stukje van deze post… We mogen van Lodger één hippe papa of mama blij maken met een hydrofiel hoeslakentje en een hydrofiel slaapzakje (in een maat naar keuze).

We mogen een cloud hoeslakentje (zie foto hierboven) en een ivory slaapzakje (zie foto hieronder) weggeven, een top combi die prima kan voor zowel jongens als meisjes. Dus ben je zwanger en weet je nog helemaal niet eens of je een zoon of dochter verwacht? Ook dan kun je meedoen, en alvast een klein deel van je baby uitzet winnen.

 

Meer kans maken?! Dan volg je ons op onze social media kanalen, of je deelt het Facebook bericht met je vrienden (wel openbaar anders kunnen we niet zien dat je het gedeeld hebt).

FacebookTwitter en Instagram.

Meedoen kan van vrijdag 23  juni 2017 tot en met vrijdag 7 juli 2017. De winnaar krijgt dus de zaterdag bericht. Hou je email goed in de gaten, zodat je zeker weet dat de mail niet in je spam belandt.

Wil je meer tips over fijn slapen met kids? Lees dan ook zeker deze artikelen:

77 reacties op “WIN: Hydrofiel zomers slaappakket van Lodger (hoeslaken + slaapzakje!)”

 1. Saskia schreef:

  Ik maak heel graag kans voor een vriendin die hoogzwanger is van haar eerste kindje. Voor de slaapzak graag maat 68/80 en het hoeslakentje voor een ledikant.
  Saskia onlangs geplaatst…Memory spelen? Speciale vaderdag winactie!My Profile

 2. elisabeth maria martina schreef:

  ideaal voor kleinzoon quinn
  ledikant/ maat 80

 3. Kelly schreef:

  Oooo heel graag! Heb een klein zweetpoppetje hier en een heel warm babykamertje (enkelglas waar de zon smiddags vol op staat). Dus dit pakketje zou goed van pas komen. Graag een ledikant hoeslaken en slaapzakje maat 86/92

 4. Maryke schreef:

  Wat een mooie oplossing, ook nooit geweten! En wát een leuke patroontjes! Dank voor het delen 🙂

 5. marion schreef:

  🙂 ik doe heel graag mee voor mezelf, voor onze baby uitzet(spannende tijden nog even hier) . en ga voor het Wieghoeslakentje . ben nu al gek op de wolkjes 😀 … en dan voor de slaapzak aangezien het heerlijk voor zomers juist is, voor een 62 op de gok 🙂 Ik heb het berichtje openbaar gedeeld op mijn facebook: https://www.facebook.com/marion.thomas.33 en twitter( mybook1990) … groetjes Marion

 6. WENDY VAN VLIET schreef:

  Ik maak graag kans voor mijn lieve neefje! Slaapzak maat 86/92 en een hoeslaken voor zn ledikant.

 7. Mandy schreef:

  Graag wil ik voor mijn zusje een ledikant hoeslaken en een slaapzak maatje 62 winnen.

  Ik ben fan van de printjes!

 8. Vlijtig Liesje schreef:

  Hé, dat is handig inderdaad! Ik gebruikte vaak hydrofielluiers als extratje onder het hoofdje bijvoorbeeld. Maar als hoeslaken blijven ze natuurlijk veel beter zitten.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Zelf een speurtocht maken voor een kinderfeestjeMy Profile

 9. Amylia schreef:

  Eerste keer dat ik op je blog kom lezen maar ga dat zeker vaker doen, leuk! En wauw… zo’n jonge mama! leuk! (en ik voel me plots zo oud!)

 10. Jess schreef:

  Leuk. Een merk dat hier nog niet thuis ligt. Mooie kleuren! En mega fan van de hydrofiele stof! Hier een ledikant (geen wieg). (volg je op ig 😉 en fb ook denk ik)

 11. astridmucaj schreef:

  En welke maat slaapzak? 🙂

 12. astridmucaj schreef:

  Hahaa, en bijna vier kids :p Maak ik je nu nog ouder voelen, hahaha 😉

 13. astridmucaj schreef:

  O jakkes wat warm! Hier doe ik altijd de gordijnen dicht om de warmte buiten te houden (inderdaad ook enkel glas, en zon vol erop)

 14. Maaike schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon! Ik ga wel voor slaapzak maart 86/98 ondanks dat hij dat nu nog net niet pst. Dan kan ik er langer mee doen. En grote broer draagt ook graag nog een slaapzak en past nog in 98.
  Maaike onlangs geplaatst…Nieuwe lingerie gekocht bij SuperbraMy Profile

 15. Sandra schreef:

  Wat superhandig zeg! Maakten ze dat ook maar voor volwassenen… haha… 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Champignons en broccoli in een ketjapsaus voor 1My Profile

 16. Marjo schreef:

  Wow!!! Wolkjes! Net als op Finn zijn geboortekaartje <3 ik doe mee voor een ledikantlakentje en een slaapzakje in maat 62/80

 17. Claudia Diependaal schreef:

  Voor een ledikant het hoeslaken. En de kleinste slaapzak. Ik doe graag mee voor onze dochter die zwanger is en nu maar duimen!

 18. Judith schreef:

  Wat zijn ze schattig! Die had ik moeten hebben voor mijn meiden.. Maar nu doe ik dan mee voor Jamey die zwanger is en die ik heel erg wil verwennen de hele zwangerschap omdat ze altijd zo goed voor mij zorgt. Een hoeslakentje voor een ledikantje, en de slaapzak voor de kleinste maat dan 0-4 maanden.

 19. Sanne schreef:

  Super leuke win actie, heb helaas geen kinderen anders deed ik graag mee.

 20. Vanessa Raffaela Sibma schreef:

  Hi! Heerlijk materiaal voor in bed tijdens de zomer. Graag doe ik mee voor ons dochtertje (ledikant/maat 92).

 21. Vanessa Raffaela Sibma schreef:

  Oeps, ik bedoel 86/98 😉

 22. Schattig voor mijn lieve nichtje.
  Wat zal ze hier vrolijk van worden.

 23. Nienke Beer Salimans schreef:

  Ik wil deze wel winnen voor mijn kleine man. Hayden slaapt in een ledikantje, afmetingen 60x120cm. En slaapzak heeft hij maat 80…. Kleine baby’s worden groot…. Een half jaar geleden was maar 50 nog te groot….. Maar dus ja, ik wil dit toffe setje wel winnen

 24. Merel schreef:

  Tof! Kende het nog niet. Ik wil graag meedoen voor een zwangere vriendin, maat slaapzak 0-36 maanden en een ledikant hoeslaken.
  Merel onlangs geplaatst…Lees mee 35: mijn favoriete blogs van afgelopen weekMy Profile

 25. Anne schreef:

  Ik doe mee voor Teun, mijn zoon. Een slaapzak in maat 86 zou hem prima de warme nachten door helpen!!

 26. Maaike schreef:

  Wat een handige winactie! Ik doe graag mee voor het slaapzakje in maat 68/80, voor mijn dochtertje 🙂

 27. Gea schreef:

  Ik zou mijn zus heel erg graag blij willen maken met een slaapzakje in de maat 68/80. Voor haar zoontje en een ledikant hoeslakentje.

 28. Marjan schreef:

  Wat leuk, ik doe graag mee voor maat 86/92 en een hoeslakentje voor een ledikant. Mijn bonusdochter zal hiermee superblij gemaakt worden voor onze prachtige kleinzoon

 29. Sanne schreef:

  Ik ben in verwachting en kan deze artikelen super goed gebruiken, leuk design trouwens

 30. Jamey schreef:

  Aaaah wat super lief!
  Jamey onlangs geplaatst…Keuzes – Combinatietest of de NIPT test?My Profile

 31. Marian B schreef:

  Wat een mooie prijs! Ik ben nog op zoek naar een dunne slaapzak voor mijn dochtertje want ze is net toe aan een nieuwe maat. De afgelopen week was enorm zweten, had ik ‘m maar al gehad 😉 Er komen vast nog meer warme dagen en nachten deze zomer, dus ik doe graag mee voor een slaapzak in maat 68-80 en een hoeslaken voor een ledikant. Volg op Bloglovin (loved/saved) en gedeeld via G+.

 32. anja schreef:

  ik doe graag mee voor deze leuke actie in maat 86/92
  anja onlangs geplaatst…WIN: Hydrofiel zomers slaappakket van Lodger (hoeslaken + slaapzakje!)My Profile

 33. Oma Will schreef:

  Wat een mooi zomers slaappakketje.
  Hier maak ik mijzelf heel erg blij mee.
  Handig voor het oppassen en logeren van de jongste kleinkinderen.
  Ze liggen in een ledikantje en de maat van de slaapzak is 98
  Graag doe ik mee en ik volg je op Bloglovin.

 34. Joy schreef:

  Ik doe graag mee! Een leuk kraamcadeautje!

 35. Jan schreef:

  Ik waag graag zelf een kansje op deze geweldige prijs !

 36. Anna Wienen schreef:

  Ik doe mee voor een lief vriendinnetje die in verwachting is van haar eerste kindje… ik doe mee voor het ledikantlakentje en slaapzak maat 0-36 maanden

 37. astridmucaj schreef:

  Hi Joy, laat je nog even weten welke maat slaapzak, en of je een wieg of hoeslaken wilt winnen?

 38. astridmucaj schreef:

  Hoi Jan, vergeet je niet te zeggen welke maat slaapzak, en of je een wieg of ledikant hoeslaken wilt winnen? 🙂

 39. astridmucaj schreef:

  Hi Anja, wil je dan daarbij een hoeslaken winnen voor een wiegje of een ledikantje?

 40. astridmucaj schreef:

  Hi Sanne, Gefeliciteerd met je zwangerschap! Kun je laten weten of je een wieg of ledikant hoeslaken wilt winnen en welke maat slaapzak?

 41. astridmucaj schreef:

  En een ledikant of wieg hoeslaken? We zijn benieuwd

 42. Liesbeth schreef:

  Woowww! Ik heb al een hoes voor het verschoningskussen van dit mooie merk! Ik doe graag mee voor ons zoontje. Hij gaat binnenkort in een ledikantje slapen en in een slaapzakje, dus de mooie spulletjes zijn zeer welkom!

 43. Carmen schreef:

  Hey daar, Coole Ouders! Wat een toffe winactie. Lodger is echt een prachtig en kwalitatief merk. Vrolijke printjes en zachte stofjes zijn altijd goed voor onze ukjes. Het maakt het slapen waar ze soms zo een hekel aan hebben (zeker met dit warme weer) een stuk aangenamer. En daar worden wij als ouders weer blij van! Ik maak graag een klein kansje voor mijn zoontje Dean. Hij slaapt in een ledikant en ik ga voor slaapzak maat 92, daar kan hij in ieder geval nog even in groeien. Ik weet zeker dat jullie iemand enorm gaan verblijden met deze mooie spullen. Liefs Carmen

 44. Lies schreef:

  Leuk zeg!! Ik doe heel graag mee voor de kleine van een goede vriendin (dinsdag geboren 😉 )! Ik denk dat ze het ledikant lakentje het handigste zal vinden, een slaapzak 68-80 lijkt me ideaal!

 45. Anneliese de WAal schreef:

  Leuk ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, voor een ledikantje, slaapzak 98.

  Groetjes Anneliese

 46. Manon Toemen schreef:

  Dit klinkt ideaal!
  Wil het graag voor onszelf winnen. Onze kleine man is 3 weken.
  Dus voor deze zomer maat 68-80
  En maat ledikant. Wat zou hij hier heerlijk luchtig in slapen!

 47. Lyn schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje (ledikantje, slaapzakje 0-36 maanden/maat 86-92)

 48. Fams schreef:

  Maak heel graag kans voor mijn kleine mannetje die het erg snel warm heeft en erg zweet maar echt niet zonder slaapzak kan slapen. Deze set zou ideaal zijn voor de warme dagen die er nog aan gaan komen.
  Graag slaapzak maat 86/98 en hoeslaken voor ledikant

 49. Daphne schreef:

  Mooie doeken! Volgens mij een kusthavens voor iedere mama! En een leuke blog heb je!

 50. Nele Van Asch schreef:

  Oooh helemaal geweldig!
  Ikzelf moet bevallen in September en ben momenteel aan het zweten door de zomer. Als ons zoontje ook maar iets of wat op mij trekt zal hij deze zeker goed kunnen gebruiken! Ze zien er ook zo geweldig uit!

  Toffe blog trouwens, altijd leuk om mede zwangeren te volgen! 🙂

 51. floor verseveldt schreef:

  Wat een super actie. Wij hebben een aantal hydrofiele doeken van lodger en ze zijn en blijven zo zacht. Graag maken wij kans op een ledikant hoes en slaapzak 86/98 graag.

 52. marij brand schreef:

  die sprinkles zijn geweldig! maar die wolkjes zijn ook super schattig!!

  ik wil graag de set voor mijzelf winnen (de ledikant formaat en slaapzak in maat 90 cm)
  Wij verwachten in november ons 2e kindje, dus kan ze volgend jaar zomer heerlijk genieten in haar slaapzakje

 53. Tamara schreef:

  Heel graag! Onze zoon heeft het snel warm, maar zonder slaapzak vind ik ook niet ideaal. Deze slaapzak lijkt mij heel fijn voor hem. Geen zweetbaby meer 😉 Ik zou graag de hoes willen winnen voor het ledikant en de slaapzak in maat 86/98.

 54. Suzy schreef:

  wat zou dat heerlijk koel zijn voor ons kleine mannetje, de ledikanthoes en slaapzak zouden wel heel welkom zijn!!!Hij kan niet zonder zijn slaapzakje en oh oh wat kan het warm zijn onder ons dak waar we slapen~~! Maatje 92 heeft hij

 55. Patricia de crom schreef:

  Gaaf voor mijn zusje die 22 weken zwanger is van
  Een
  Babyboy.maat 62/68 en voor een ledikant.zou een
  Leuk babyshower cadeautje zijn

 56. Iris schreef:

  Wat goed zeg, ik wist helemaal niet dat dit bestond. Ik maak graag kans op een ledikant hoes en de slaapzak maat 86/96

 57. Sharon de Ridder schreef:

  Mijn vriendin is pril zwanger en ik zou haar graag verrassen met dit mooie pakket <3 Ik maak graag kans op een ledikant-hoeslaken en een slaapzakje in maat 68/80.

 58. Johanna schreef:

  Wat een goed idee! Ik wist dus óók niet dat dit bestond!
  Mijn schoonzusje is over twee weken uitgerekend (van mijn eerste tantezeggertje) en ik heb nog steeds niet een leuk (en handig) kraamcadeau. Uiteraard ga ik ze nog flink verrassen, maar het zou ook enorm leuk zijn om deze set erbij te geven! Ik maak daarom graag kans op een hoeslaken voor een ledikantje en het slaapzakje in de kleinste maat. En nu duimen maar!

 59. Mieke Stam schreef:

  Oh wat gaaf zeg! toen mijn kinderen klein(er) waren had ik heel veel spullen van lodger, echt een zalig merk! ik doe graag mee voor mijn vriendin, hoogzwanger van een tweeling na jaren en jaren proberen, ik ben zo blij voor ze dat toch nog is gelukt in de laatste poging! <3 De slaap zak in maat 50/62 en de ledikant hoeslaken zouden echt geweldig zijn om haar mee te verrassen.

 60. Lynn Mahieu schreef:

  Heel mooi met die wolkjes! 😀 Ik doe graag mee voor een hoeslaken voor een ledikant en een slaapzakje maat 74 ongeveer.

 61. Sophia Grootjans schreef:

  Geweldig! Ik doe graag mee voor mezelf. Voor mijn jongste dochtertje Beau van 8 maanden. Ik doe graag mee voor een hoeslakentje voor haar ledikantje. Voor maat 68/80

 62. Nancy van Heck schreef:

  Ik kan dit goed voor mijn kleine mannetje gebruiken. Slaapzak: 86/98 hoeslaken: 70/140 cm

 63. Aleesha schreef:

  Ik wil graag mee doen voor mijn vriendin die onverwacht zwanger is van de 3e. Ik wil graag mee doen voor een ledikant hoeslakentje en het slaapzakje in maat 68

 64. Marja ten Pas schreef:

  Heel graag voor onze dochter Eden. Ledikant en slaapzak maat 86

 65. centine blaakman schreef:

  Ik doe mee voor mijn schoonzus. Met een ledikantlakentje en een slaapzak maatje 80 doe ik haar vast een groot plezier!

 66. Kristel schreef:

  Dit lijkt me geweldig om te gebruiken voor ons 2e meisje wat nog in mijn buik zit. Ik wist ook niet dat dit bestond als hoeslaken. We maken graag kans op het hoeslaken voor de ledikant en een slaapzak in de maat 68.

 67. […] met temperaturen van meer dan 28 graden. Nu zijn er gelukkig een aantal fijne oplossingen, zoals hydrofiel hoeslakens en slaapzakken , maar er bestaan ook hele fijne koele zomerse dekbedden. Maar hoe weet je nu precies hoe warm een […]

 68. Miekske Dingens schreef:

  Graag doe ik mee voor een ledikanten dekentje en een slaapzakje in een maatje 74
  We wonen nl. op een dakappartement, waar het tijdens de zomer dus wel aardig warm wordt. Daarom lijkt me zo’n ademend slaapzakje en dekentje ideaal voor ons kapoentje <3

 69. Linda Post schreef:

  Wat leuk! Ik zou gaan voor maat 86/98 en wat betreft het hoeslakentje voor een ledikant.
  Zou echt top zijn voor ons dochtertje 🙂

 70. Jolanda schreef:

  Oh wat lijkt me dat handig! Ik ben zwanger van de eerste, en óveral op internet kom je tegen dat hydrofieldoeken echt een must zijn in de baby-uitzet. Met jouw verhaal erbij over hoe handig een hoeslaken en een slaapzak dan ook zijn, zou ik daar ook graag gebruik van maken 🙂 (nouja, onze baby dan…)

  Ik zou wel graag een hoeslaken voor een ledikant willen en en een slaapzak in maat 68/80.

 71. Evi Huys schreef:

  Ik zou hem heel graag voor mezelf (allé ja, mijn meisje 😉 ) winnen.
  Een hoeslakentje voor een ledikant en een slaapzak maat 68/80 zou perfect zijn!

 72. m. schreef:

  Ik doe heel graag mee, niet voor mezelf maar voor een heel lief iemand die het moeilijkste wat je je voor kunt stellen heeft meegemaakt (verlies van een kind) en nu weer…. (vul maar in 😉 ) het is nog pril, dus vermeldt mijn naam en haar naam maar niet maar maak wel supergraag kans om haar te verrassen want ze heeft namelijk helemaal geen babyspullen meer! Ik ga voor een ledikant hoeslaken en maat slaapzak: 50-62.

 73. Suzanne Schiffers schreef:

  Heel erg graag maatje 86/92 en voor een ledikantje 🙂 super leuk

 74. Dana schreef:

  De kans is klein dat ik überhaupt een kansje maak. Maar ik vind dit zo een leuke, attente winactie.. ik probeer het gewoon een keertje :)! Allereerst super lief dat je dit onder je lezers gaat verloten, je gaat er zeker weten een lief klein kindje ontzettend mee verblijden.
  Op de foto’s alleen al ziet de stof er heerlijk zacht uit, en echt positief dat het voor zowel de zomer als winter een geschikt hoeslaken is (daar wordt elke moeder blij van ;))
  Ik waag graag een kansje voor mijn zoontje. Hij heeft slaapzak maat 92, en heeft een ledikantje. Succes met het kiezen van de winnares, en ga zo door met je blog (echt een voorbeeld ben je.. een groot gezin, zwanger en zo een bezig bijtje.. vol lof :)!) Liefs Dana

 75. cindy schreef:

  Ik doe mee om een ledikant hoeslakentje te winnen. Mijn neefje komt hier op regelmatige basis (jeej) en die kan dat wel goed gebruiken! Hij kan namelijk niet de slaapzak van mijn zoontje gebruiken want hij slaapt er zelf nog in en ook al schillen ze maar 1 jaar. Ze zijn bijna even groot dus dit kan goed gebruikt worden in maat 86/92 🙂
  cindy onlangs geplaatst…Slaapt jullie 2 jarige nu nog altijd niet door?My Profile

 76. Les Schlepers schreef:

  OOOOO wat gaaf deze!! Wat een boel varianten hebben ze, dat wist ik helemaal niet!! ik doe super graag mee met deze winactie en ik ben ZO blij dat ik dit nu tegenkom!! Momenteel ben ik zwanger van ons vierde wondertje en dit past perfect op zijn nieuwe kamertje! Zou het helemaal afmaken! Vorige week met bloed zweet en tranen zijn kamer in proberen te richten en nu zie ik dit en denk ik YES dit hoort en past er helemaal bij! We hebben nog niks voor in zijn ledikantje dus als we dat mogen winnen, dan is dat helemaal super en de maat slaapzak; het liefst 62/68! OOOEEEEE ik vind het echt spannend en ga heel hard duimen!! Liefs Les

 77. […] wakker wordt. We gebruiken namelijk sinds kort het hydrofiel hoeslaken en hydrofiele slaapzakje van Lodger en zijn dol […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge