Zwoele zomeravonden, zingende vogels, BBQ-en en lekker zwemmen en zonnen de hele dag. Dat is waar de hele zomer naar uitgekeken wordt. Maar vaak vergeten we de ellendig lange avonden waarop onze kleintjes niet willen of kunnen slapen door de warmte en omdat ze helemaal klam en bezweet in bed liggen. Gelukkig zijn er een aantal slimme trucjes en hebbedingetjes die het leven met een kleintje in de zomer wat makkelijker maken. En het allerleukste? We mogen van Lodger één iemand blij maken met een prachtig hydrofiel hoeslakentje én een hydrofiel slaapzakje. Dus lees snel verder en doe mee!

Hydrofiel hoeslakens

Natuurlijk heb je hydrofiel luiers in huis. Ze zijn ontzettend handig om na het badderen je kleine mee af te drogen, ze drogen super snel op als je ze hebt opgehangen, en zijn multifunctioneel. Ik gebruik ze bijna dagelijks, en ik kan niet zonder, als we ergens heen gaan. Meestal neem ik grote hydrofiel luiers mee (van een meter bij een meter groot).

Waar ik zelf laatst achter kwam is dat ze ook gewoon hydrofiel hoeslakens verkopen! Dat ik daar niet eerder naar gezocht heb! Het is namelijk iets wat ik zelf al járen doe. Met warmer weer leg ik een grote hydrofiel luier over het hoeslakentje heen, zodat als babylief heel erg zweet, ik alleen de hydrofiel luier hoef te wassen, en niet het hele bedje. Maar wat is er nou handiger dan een hydrofiel hoeslaken dat gewoon zo groot is als het matrasje. Want onze kids liggen nooit alleen maar op één plek, die kruipen en wurmen het hele bedje door. Dat ze op een hydrofiel luier blijven liggen is dus eigenlijk nooit zo  😉

De hydrofiel hoeslakens zijn er in wieg en ledikant formaat en sommige hebben nog eens hele hippe printjes ook!Wat dacht je van dit chevron hydrofiel hoeslaken dat perfect past in een mooie meisjeskamer?

Vind je het leuker om een wat neutrale chevron hydrofiel hoeslaken uit te zoeken? Hij is er ook met wat meer streepjes, en in de kleuren zwart, mint, wit en grijs.

Ze zijn er ook met ‘sprinkles’, wolkjes, strikjes, hippe monochrome kruisjes en meer. Dus geen nood meer voor hippe dekentjes die bij de kamer passen. Ik bedoel… Wie wil er überhaupt een dekentje als het zo warm is dat de mussen van het dak vallen?

Met deze toffe printjes heb je toch nog een heel erg gaaf opgemaakt bedje, dat ook nog eens lekker luchtig is. Ook fijn om te weten… De hydrofiel hoeslakens zijn niet alleen lekker fris in de zomer, maar houden juist de warmte goed vast in de koude winternachten. Dus voor alle vier de seizoenen ben je in één klap klaar.

 

WIN: Hydrofiel hoeslakentje (clouds) en hydrofiel slaapzakje (ivory) van Lodger

En dan nu het allerleukste stukje van deze post… We mogen van Lodger één hippe papa of mama blij maken met een hydrofiel hoeslakentje en een hydrofiel slaapzakje (in een maat naar keuze).

We mogen een cloud hoeslakentje (zie foto hierboven) en een ivory slaapzakje (zie foto hieronder) weggeven, een top combi die prima kan voor zowel jongens als meisjes. Dus ben je zwanger en weet je nog helemaal niet eens of je een zoon of dochter verwacht? Ook dan kun je meedoen, en alvast een klein deel van je baby uitzet winnen.

 

  • Laat ons weten wie jij wilt verrassen met dit fijne zomerse slaap pakket van Lodger (jezelf noemen mag natuurlijk ook  😉  ) en laat ons de slaapzak maat weten, en of je een wieg of een ledikant hoeslakentje wilt winnen.

Meer kans maken?! Dan volg je ons op onze social media kanalen, of je deelt het Facebook bericht met je vrienden (wel openbaar anders kunnen we niet zien dat je het gedeeld hebt).

FacebookTwitter en Instagram.

Meedoen kan van vrijdag 23  juni 2017 tot en met vrijdag 7 juli 2017. De winnaar krijgt dus de zaterdag bericht. Hou je email goed in de gaten, zodat je zeker weet dat de mail niet in je spam belandt.

Wil je meer tips over fijn slapen met kids? Lees dan ook zeker deze artikelen: